Previous slide
Next slide

18.01.2024 Nieuwe voorzitter voor de USS

BRUSSEL – Mevrouw Kelly Lespinoy, Chief Legal & Compliance Officer van het Sociaal Secretariaat SD WORX is sinds 18/01/2024 aangesteld als nieuwe Voorzitter van de UNIE VAN SOCIALE SECRETARIATEN.

Na eerst een aantal jaren te hebben gewerkt bij vooraanstaande advocatenkantoren, maakte zij de overstap naar het sociaal secretariaat SD WORX waar ze begon als Company Lawyer en sinds begin 2022 de functie van Chief Legal & Compliance Officier op zich neemt.

Met een achtergrond in de juridische wereld brengt Kelly een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar de USS en is zij goed in staat om de belangen van de sociale secretariaten te verdedigen tegenover de bevoegde administraties en overheden.

Als nieuwe voorzitter kijkt zij ernaar uit om samen te werken met alle leden van de organisatie. Haar doel is de missie van de USS verder te verstevigen en zo de belangen van de erkende sociale secretariaten te verdedigen.

Als voorzitter volgt zij Berlinde VAN EENOO op, die de afgelopen twee jaar de rol van voorzitter op zich nam. De USS wenst haar uitdrukkelijk te danken voor de fijne samenwerking.